8 Aralık 2010 Çarşamba

nerde kalmıştım?

benim de canım var ben de insanım, benim de kalbim var, ben de heyvanım! bızzt gene karıştı devreler! ne heyvanı ne kalbi!

abuk sabuk rüyalara gene başladım blog! baya gayet sağlam! david lynch filan görse yemin ediyorum arkası yarın çeker, grammy, emmy, allah ne verdiyse kapar, sonra da bana çıkıp teşekkür eder! ama yok öyle! david david sözüm sana! ister lynch ol ister olma sahip çıkamazsın rüyalarıma! soyadın da bi tuhaf zaten! ilkokulda çok zorlanmışsındır kesin! neyse david, lütfen istirham ederim, git kendine başka rüya bul! rüya sineması! öyle bir yer vardı di mi! neyse sustum zira saçmalaya başladım gene.

ne diyordum blog, heh rüyalar! yaza özel diyordum ama yok kardeşim geri geldi atar yaptılar resmen! dün gece yılanlar ve kedilerle dolu bir bahçedeydim. bir yerden kedi fırlar bir yerden yılan! ben diyeyim anımıl pilanet sen de neyşınıl ceografik! o derece! bi de uyandım ki sorma gitsin! sorma diyorum karıştırma orasını burasını!

neyse, moda bloggerı olmaya karar verdim blog! her gün ne giydim ne sıçtım onu yazıcam. çektiğim tırt fotoğraflarda yüzüme kalp koyucam. ediş finnetiş filan koyarım adımı da. sürdüğüm ojeleri filan çekicem. allahım korkunç! yapmayın bunu lan! çok korkunçsunuz! ruj filan sürüp koyular, ojeleri filan koyuyorlar ya! yapmayın! yapacaksınız da önce gidin bıyıklarınızı aldırın! bi zahmet de manikür yaptırın! ee bakma o zaman diyeceksiniz, hayır arkadaşım bi oje bi ruj arıyorsun mesela, olamaz mı ben de oje sürüp ruj süren bi bağğyan olamaz mıyım? buraya fotomu koymuyorum diye quasimodo'mu sandın! hee gülüm ne sandın! bak anında jargon değişti! neyse konu benim fotom totom değil, oje ruj süren bloglar. ne diyordum gitsinler bi zahmet kaş bıyık manikür filan yaptırsınlar! bunu yapın! dinleyin beni!

yapın yapmayın listesi yapıcam yakında! bi cümle içinde amma çok yap kullandım! tevekkili değil yeteneksizim diyorum da heuehu diyorsunuz bana! neyse abi susarım giderim, başımı alır giderim. bu lafa da ayrıcana hastayım, başını alıp gitmek, ne başı, hangi baş! kafasız mısın? kabul ediyor musun yani bunu? baş deyince benim aklıma başka baş geliyor hem. gelin başı filan!

gelin başı yapılır! allah tepenizden baksın dedirten bir diğer tabir de bu işte!

neyse hakket sustum.

küçükken kafa üstü düştüm ondan böyleyim!

şaka lan çok zekiyim ondan!

2011'e de az kaldı lan! bi heycan bi kıpırtı!

2 yorum:

Wicked_Stardust dedi ki...

ben de başucuma rüya kitabı koymak istiyorum. çünkü sonra unutuyorum hep. ne güzel her gece sinemada gibiyim. bi de unutmasam şahane olucak.

ben de bugün ne sıçtım postu yapıcam. hergün sabah bokumun resmini cekip koyucam bloga. nasıl olur. guzel olmaz mı?

edie finnerty dedi ki...

heheheh o kitaplar yalan! doğruysa eğer ben sıçtım! yılan ve kedi! ikisi de birbirinden kötüymüş! ne kadan güzel! dark side'a geçtim oh!

ne sıçtım postu, süper fikir! bugün pembe, yarın mor! o değil de ağda yaptırıp koyarlar diye korkuyorum! kukitoma a ve k harflerini uygun gördü ağdacım! oh may gat!