25 Aralık 2010 Cumartesi

hayt huyt!

ne o blog! bi depresif olduk bi nevrotik olduk diye burayı boş bırakacağımı mı sandın! hahayt! gülüyorum sana! kim kardashian'da gülüyormuş! popomla biz size gülüyoruz! takıl sen popona göre, özgürlük senin elinde! bu metni yazan arkadaşı bulup öpmek istiyorum! gerçekten! kim dedim de, o da diyor mudur acaba, ben de popoma göre takılıyorum filan diye! mazallah! bir o bir de j.lo zaten!

ulan bu ne muhabbet be! ne basitlik! tabi dooms day nevrozuna bağladım böyle oldum! neysee ki bi soğuk duş, kendime geldim! güne filtresiz kahve olmadan başlayamıyorum! yo gayet yalan! başlıyorum! yalanımı sevsinler! öyle bir şarkı vardı di mi blog! yalanımı sevsinler, kim söylüyordu unuttum ama! beyaz show'a da yaprak dökümü ekibi katılmış zaten! korku filmi gibiler! bit lan artık bit!

yeni dizi diyince, bence sade'ın erdemle kırbaçlanan kadın'ı dizi olmalı! justine'in suçu ne olabilir mesela adı! justine benim! şırak! şırak kırbaç efekti anlamadıysanız yuh!

ayın da 25'i oldu! 6 gün mü kaldı lan şimdi! valla da kaldı!

cadı demiş ki bana, dooms day tribine girdiğimde susan miller bu yıl bizim yılımız olduğunu dedi demiş! bir cümle içinde 5 tane dedi demiş kullandığım için ve de metin yazarı olduğum için kendimi tebrik ediyorum. kendimi camdan aşşa atcam blog! tutmayın beni! tutmayın küçük enişteyi! tosun paşayı özledim ben! olsa da seyretsem!

neyse lan ne diyordum susan miller, heh susancım bana biraz at götten gibi geldin ama bakıcaz artık! yani dediklerin güzel şeyler, sözüm yok amma velakin fazla uçmuşsun bence, biraz yavaş salla! mangalda kül kalmadı!

frida geldi blog! kendimi pera'ya atmayı düşünüyorum! sürekli bir yerlere atıyorum, allah hayretsin!

2010 kültür ve sanat dolu bir yıl olmuş blog! evet haydarpaşa'yı yakarak sanat eserine çevirdik! 2011 de moda başkenti olsun istanbul demişler, gülüyoruz biz size diyor kim kardashian benim adıma! şaka lan! olur belki! ben de moda blogu açarsam olur! haha edie ne giymiş, ne yemiş!
ilk post belli bile, ne boklar yedim!

şimdi okuyan sevgili ahali, ayh bu edie de iyrenç, tiskinç! hep küfürlü yazıyor, lan kullanıyor filan diyorlar mıdır aceba? mıdır mıdır müdür! ben böyleyimmm diye çığırıyor ayten alpman benim yerime! soyadı alpman mı onu da attım! ama böyle yani! ay kızlar küfür etmez, ay kızlar şöle yapmaz! demeyin kardeşim! bana bunlarla gelmeyin! eder! herkes küfür eder! yani bence!

bana neler gelin, mesela bi arkadaş var çok beğeniyorum kendisini, onunla gelebilirsiniz! galata'da kendisi! kulede beni bekliyor, rapunzelll uzat saçlarını ben geldim diye bağırıp göz kırpıyorum ona burdan! muhtemelen anlamadı kimse ama boşver daha iyi :)

böyle yani blog! toparlayamadım gene yazının kıçını başını! idare et!

he bir de kedi canını yesin videosunu kaldırın nolur ya! ben çok korkuyorum o adamdan!

2 yorum:

Cadi dedi ki...

bana ayrıca hayatımın aşkını vaadetti, gelmezse o karıyı yolarım ona göre!

edie finnerty dedi ki...

suzana göre 2011de hayatıma imparatoriçe, garnizon komutanı olarak devam edecekmişim. hele ki çıkmasın dedikleri, kıçından kan aldırıcam, osman ve pala halleder!