28 Ekim 2010 Perşembe

kocamannn bir alkış

spor salonuna para verip gerçekten giden arkadaşı alkışladık, patronundan önce işten çıkan arkadaşı da, erkeğin aramasını beklemeyip kendi arayan kızı da, her şeyi satıp sahilde bar açanı da, sokakta elinde çiçekle dolaşan adamı da. ama bunları alkışlamak çok banal. asıl alkış 4 ayda adamı nikah masasına oturtan hatuna! hem de kocaman bir alkış! alkış az, madalya, oskar, altın koza, portakal, nobel, pulitzer! hatta hatta üstün hizmet madalyası!

saçmala lan edie, olur mu öyle şey! var mıdır ki öyle bir hatun demeyin var! ben gördüm, şahsen bizzat tanık oldum, yeminlen lan. arkadaşlardan biri, daha doğrusu arkadaşın arkadaşı biri, ki ben de tanıyorum kendisini, temmuz ayında tanıştı, ekim ayında evlendi.

kocamann bir alkış canım sana!

temmuz lan, kaç ay önce, 4? bilemiyorum da, ciddi ciddi evlenmiş. allah mesut etsin tabii ki de. bu da bir başarı abi, çok büyük bir başarı hatta. ben 4 ayda naaptım? bi cacık yok! yazdığım reklam bile onaylanlanmadı lan! abla evlendi!

ağlamaa senn ağlamaa sen, haydi birazz gül şarkısı benim için geliyor canlarım!

2 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ya senin bu yazılarına bayılıyorum :D

edie finnerty dedi ki...

miacım ehe teşekkür ederim şekerim :))

o diil de bu abla balayını maldivlerde yaparsa o zaman kendisine oskar vermeyi düşünüyorum. kadıköyde gördüm, böle bildiğin oskar heykeli yapıyolar. ev hediyesi olarak veririm artık haha :D