12 Haziran 2010 Cumartesi

I am woman


1998 yılında televizyonlarda gösterilmeye başlandığında gerek konusu gerekse de kılık kıyafetleri ile devrim yaratan, milyonlarca kadını ekrana çeken Sex and The City efsanesi 2004 yılında ekranlara veda ettikten 4 yıl sonra beyazperdede kendini göstermişti. Yıllarca peşinden koştuğu bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Mr. Big'le evlenme arifesine gelen fakat yine talihsizliklerin peşini bırakmayan kızımız Carrie, filmin sonunda evlenip yuvasını kurmuş, onlar muradına ermiş biz de kerevitimize çıkmış, kızların kıyafetleriyle gözümüzü şenlendirmiş, eğlenmiştik. Milyonlarca hayranı olan bir dizinin filmi Sex and The City The Movie beklenen ilgiyi görmüş ve filmin 2. si kesinleşmişti.

Aradan 2 yıl sonra Sex and The City 2 vizyonda.

4 Haziran 2010'da vizyona girmesi beklenen Sex and The City 2, bir hafta ertelenerek dün vizyona girdi. Diziyi defalarca seyreden biri olarak, dün gece 5 kız kol kola (beşlik simit mode on :) gittik filme.

Sinemaya girdiğimizde her tarafta fısıldaşan, konuşan, gülüşen kadınlar dikkatimizi çeken ilk şey oldu. Film hangi salonda diye birbirimize sorarken, kadınları takip ederek salonu bulduk. Kız arkadaşlarını kırmamak için gelmiş 3-5 erkeği saymazsak salon kadın doluydu.

Filmin konusunu burada anlatıp spoiler vermek istemem, ama şunu söylemeliyim, çok eğlenceli bir filmle karşılacaksınız. Özellikle de Samantha'ya. Haydi birazcık spoiler vereyim (huyum kurusun :) Karaoke sahnesi, kızların "I am woman"ı söylemesi, Samantha'nın şarkı sonunda yaptıkları gerçekten çok çok eğlenceli.

Sex and The City 2 hoş vakit geçirelecek, eğlenilecek bir film. Kız kıza gitmenizi tavsiye ederim :)

4 yorum:

French Oje dedi ki...

şimdi geldim filmdenç ne kadar mükemmel ne kadar süper bi filmdi.. samantha, carrienin siyah elmas yüzüğü, bakıcının memeleri, erkeklerin bakıcının yanında takıldığı o sahne.. hangi birini saysam bilemiyorum. tek bildiğim bu hafta ikinci kez gideceğimiz!

edie finnerty dedi ki...

ben çok eğlendim. özellikle de karaoke sahnesi süperdi :)

SİYAM dedi ki...

bu hafta sonu gidiyorum tatlım. bu arada seni özlemişim ((:

edie finnerty dedi ki...

siyamcım yoksun gene ortalarda! ben de özledim :))