21 Haziran 2010 Pazartesi

gugılda baktım ben neymişim!

Güzel blogun güzelleri, şu gugıl aramalarına bayılıyorum. Kim ne demiş, ne istemiş, ne aramış, ne demek istemiş, ne diyememiş bloga gelmiş çıkıyor ya hani, heh işte ona bayılıyorum. Şimdi lafı uzatmadan, dallandırıp budaklandırmadan ne aramışlarda gelmişler ona geçiyoruz.

-herkese hakettiği kadar değer vereceksin: buna takmışlar kafayı, her gün bunu arıyorlar. arayıp gelenler valla hakettiği kadar değer en iyi, zaten daha önce de yazmıştım bloga "hakettiği kadar değer herkese" diye.

-sex and the city i am woman şarkısı: samantha, carrie, miranda ve charlotte söyledi filmde evet, karaoke sahnesinde söylediler. şarkının orijinali Helen Reddy'e 1972 yılında Grammy kazandırdı.

-hilmi önal: aşk-ı memnu'nun muhteşem karakteri hilmi önal, pısırık nihat'ın babası, feridun'la diğer veledin de dedesi. Hilmi Önal, hepiniz hilmi önal kimmiş öğreneceksiniz repliğiyle ünlü. Hilmi Önal'ı canlandıran Recep Bey (soyadını bilmiyorum) aynı zamanda albüm çıkardı. O gitarlı pozu benim de sinirimi bozuyor evet.

-zack condon kim: Beirut'un her şeyi. Çok severim kendisini.

-rezzan kiraz bugünkü burçlar: Hangi gün? Ne zaman? Günden kastınız? Rezzan Kiraz'ı boşver zaytung'un burç yorumları şahane. Birebir tutuyor, onu okuyun siz.

-gülüşüne kurban: Canımsın! Valla herkes hasta gülüşüme :)

- ikizler kadını terk edince geri döner mi: Hayatta dönmez! İşi olmaz! Kimbilir ne yaptın da arıyorsun gugılda!

-yengeç erkeği aslan kadını: İyice burç sitesi oldu blog, en iyisi burç yorumları yaptığım bir site yapayım. Yengeç erkeği dedin mi kaç ayrıca! Çok şirindir ama eyvah yani. Gerçi yine yeni bir yengeçim var, bakalım nolucak.

-27 yaşında mezun olmak: Valla ben mezun olduğumda 24'düm belki de 25. Hatırlamıyorum bile, önemli değil ya, bak 90 yaşında okuyan nineler var. Boşver takılma yaşa sen.

-27 yaş krizi: Mühim konu, ben 25 yaşındaykene bir girdim, daha da çıkamadım.

-babamla konuşmuyorum: Ben de bir ay konuşmamıştım, sonra aradım, eşeklik ettim baba dedim, anlaştık, barıştık. Hatta en son road trip yaptık valla, bak ara konuş. İletişim önemli.


Güzel blogun güzelleri, bunlar bu ay gelenler, geldikçe yazarım artık :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

senin yine iyi geliyor, bana ass sex nun, sex animal gibi şeyler geliyor hep:P

SİYAM dedi ki...

edieeee... o yengaçı hemen sepetle bebeğim. bir yengeç olarak ayrıca 4yılımı bir yengeçle geçirmiş olarak bunu söylüyorum.
kadını değilde :P erkeği yaşam enerjini götürüyor.

edie finnerty dedi ki...

hayvanlı porno ve kuku arayan çıkmış, eklemedim onları ahaha :D

siyam, valla buldum gene bi yengeç. sepetine koyup, kapatayım kapağını diyorum ama yok çok da şirin.

damla çeliktaban dedi ki...

nerden bakıyoruz peki kim nerden gelmiş diye?

edie finnerty dedi ki...

damlacım, statcounter diye bir site var, blogun adıyla üye oluyorsun, basit bir işlem, sonra eğlence başlıyor :)