9 Temmuz 2010 Cuma

sinir krizi eşiğini geçtim, akşama madalyam elimde!

Bir film vardı, sinir krizinin eşiğindeki kadınlar, ben mesela o filmi seyretmedim ama ismine hastayım. Negzel isim, sinir krizinin eşiğindeki kadınlar, bu kadınlar pms filan olabilir mi acaba merak ediyorum. Neyse konum pms filan değil. Konu benim sinir krizim, eşiğim, uzun atlamada birinci gelip madalyayı kapmam. Kaptım, vallaha da kaptım billaha da! Aferin çok iyi düşünmüşsün, akşama gel madalyamı ver dedim o da gelip bu akşam beni dük ilan edecekmiş. Kafamda hunimle bekliyorum, çarşaftan pelerin de yaptım hah şahane!

Sinirleniyorum blog! Ota boka, ona buna, şuna, berikiye ötekiye! Herkese! Her şeye! Sinirleniyorum, sinirlendikçe elim ayağım çekiliyor! Şu yaşıma geldim, elim ayağım çekiliyor diyenleri pek merak etmişimdir, nasıl bi his lan o diye! Ahanda yaşadım anladım! Öyle sinirleniyorum ki, mideme kramplar giriyor.

Sinir krizinin eşiğindeki kadınlar filminin yönetmeni beni görse eşikten atladığım için gelir benim filmimi yapar. Adını da Sinir Krizinin Birincilikle Geçen Kadın koyar.

Çok sinirlendim gene blog! Aptal sapsal şeylere sinirlendim. Tam mutluyum, ne kadar güzel, yeni şeyler oluyor dedim, çat! Valla yiter lan!

Yukardaki de öyle ki satim anasını, milletin çevirmediği dolap dümen kalmaz, ben bi halta karışmam, zuheuh diye güler ve çat bana patlatır ihaleyi. Hep aynı lan, sıkılmadın mı acaba? Valla merak ediyorum be acaba başka işi yok mu? Adrina Lima filan yaratsana sen ya! Benlen uğraşıcağına onu yarat ne bilim!

Sinirliyim, mütemadiyen sinirliyim!

4 yorum:

French Oje dedi ki...

noluyo yahu?

edie finnerty dedi ki...

saçma sapan işler frenchim ya :((

Cadi dedi ki...

o filmi izledim ben, muhteşemdi hakikaten!

edie finnerty dedi ki...

ben seyretmedim, seyrederim bir ara. bir ara bir ara diye o kadar çok kitap, film birikirdim ki! aylağım ben aylak!