17 Temmuz 2010 Cumartesi

istenmeyen tüy

Güzel blog,

Bir hafta bitti bile, iş şimdilik fena değil. Yaptıklarım beğeniliyor falan filan. Neyse konu bu değil. Bildiğiniz üzere yampiri yengeç geçenlerde duşta ayağı yapmıştı, sonra da ben, sen ne denli eblehsin dediğim de yok canım senlen neden konuşmamak için yapayım dedi, biliyosunuz heh işte, 2 gün geçti andaval gene yüzünü gösterdi. Ne denli salaklara çatıyorum lan ben!

Neden ki ne oldu diyeceksiniz, şimdi ben bu salağa son ayarını verdiğimde her şey aydınlandı filan sandım, meğersem öyle bişi yokmuş, ben biraz kıçımdan anlamışım! Dün bu davara mesaj attım, cevap vermedi, hani koşuşturma filan dedim, sonra nette gördüm bugün dedim mesaj attım sana, görmedim filan ayağı yaptı, iyi peki dedim ve aradım. Bi sessizlik allahım buz dolabına kafamı sokmuşum gibi konuşuyor, 2 gün önce yok öyle bişi olur mu diyen adama, dayanamadım ve sordum, hayırdır yavrucum diye! Konuşmak istemediğini, anlamsız bulduğunu söyledi!

Şimdi yukardaki ulu manituya bir soru hakkım olsa şunu sorarım; Ey ulu manitu, zeka seviyesini neye, kime göre belirliyorsun? Ayrıca bonus soru neden ben?

İstenmeyen tüy gibi hissediyorum kendimi blog, George Michael Faith diyor, salak salak eşlik diyorum şarkıya. Eli Stone gibiyim.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

sen de niye hala adamı arıyorsun ki edie'ciğim, minnoşum, adam gavat işte belli

edie finnerty dedi ki...

o gün düzeltti hesapta aramızı, bi şirin şirin konuşmalar filan! düdük makarnası!

French Oje dedi ki...

abi arama sorma yahu dövücem seni bulup artık ama aaa

edie finnerty dedi ki...

french saboyla vur ağzıma, ellerimi cimcikle :/ ama aramam sormam bir dahaaa, yalvarsann allaaa aramammm :)

Unknown dedi ki...

oha 2

edie finnerty dedi ki...

kupa kızı :D yaa dedim sana :D bende olaylar bitmez hehe