18 Temmuz 2010 Pazar

fotoğraf

Az önce facebookta alemin fotolarını dikizlerken aklıma geldi, mezuniyet fotoğrafım bile yok benim! Ne derece nefret ettiysem okuldan bi tane bile fotoğrafım yok lan blog! Mezuniyeti bırak, normal şöyle adam gibi de fotoğrafım yok, hani bana foto yollasanaaa diye tuttururlar ya, ben hep böyle eski fotoğraflarımı yollarım, yok çünkü!

Neyse ya, öyle aklıma geldiydi işte.

7 yorum:

Cadi dedi ki...

ulan it edie,
gel çekelim demiyoz mu
çekmedik mi zamanında...

bak beni oraya getirtme!

edie finnerty dedi ki...

onlardan başka yok lan işte! billboardlara asıcam sanki de dert oldu kızım, bi kepli fotoğrafım yok be çok ezik hissettim :D

Cadi dedi ki...

senin durumun yine iyi, bizim okulda üniversite kep vermemişlerdi. böyle boyundan asılan bir şey vardı o bir de çıkış belgesi, diplomamı sekiz sene sonra aldım.

gel de seni karelere böliyim yine.
çabuk gel ama sonra hava soğudu diye bikbik edersin.

edie finnerty dedi ki...

ben de almadım hala diplomamı, çıkışımı da almadım. alırım bi ara yaaa diye diye alamadım, almadım. o değil de şu yengeçi pişirsem nassı olur aceba? sen de yengeçsin be of! seni seviyorum ama :)

Cadi dedi ki...

ben kadın yengecim sayılmaz. kadın yengeç dediğin duygusal-ki biliyorsun- sulugöz -ki kuruduğumu var- hassas şirin mi şirin seksi mi seksi, pişir taşır doğur bir insandır. örnek gelmediğin doğum gününde kalanları fakirlere dağıttım o derece. mevlüt verdim sandılar.

:)

neyse diyeceğim şu ki haşlamak iyi fikir olmayabilir zira o zaman belki de ahtapotlar gibi canları yanmıyordur. oysa kabuklarıyla etlerini kopararak tek tek ayırırsan sanırım tadından yenmez.

evet, vahşiyim. ne sandındı cicim :)

Rahime.T.E dedi ki...

Walla benimde mezuniyetteki kep fotom dışında okulda fotolarım yok ama hala şu vesikalık kepli fto var ya onan çektrmedm zoruma gidiyor...

edie finnerty dedi ki...

lisede yıllık fotoğrafım korku filmi gibi, üniversite bi tane fotoğrafım bile yok, törene de zorla katılmıştım zaten. nasıl nefret ettiysem artık okuldan :D