8 Temmuz 2010 Perşembe

aradığınız aboneye şu anda ulaşılamıyor

Telefonlarla sorunum büyük blog! Öyle kullanma özürlü filan değilim ama hala mms göndermekte zorlanıyorum. Millet 4G'ye geçti ben bazen mesaj bile yazamıyorum. Neyse konumuz benim telefon özrüm değil, konumuz telefon! Neyine gıcık oluyorum, neyi sorun o zaman, mesela aradığım aboneye ulaşamamam, attığım mesaja cevap alamamam! Uyuz oluyorum, böyle eşeği binbeşyüz defa suya göndermek, aboneyi de uzun uzadıya dövmek istiyorum. Bu bahsettiğim cevap vermeme durumu, bana kıl, konuşmak istemiyo ondan değil, bildiğin görmüyor duymuyor telefonu. Mesela abla, allam o telefonu bin defa çaldır yine duymaz, mesaj at görmez. Bir gün gelecek telefonla bütünleştiricem onu haberi yok. Sonra Wilson, bir telefon özürlü de o! Ararım ararım duymaz, mesaj atarım görmez, aradan saatler geçer arar beni niye aramıyorsun der, aradım binkere derim hae görmedim der, sonra edie çileden çıkar. Hayır sinir oluyorum ya! Valla bak! Direk senaryolara başlıyorum, kesin bişi oldu, kesin kaza geçirdi, belki de araba çarptı, acaba bayıldı mı, yoksa bana mı küstü gene çamları devirdim haberim yok, kesin yaptım gene bişi. Hayır manyaklığın ultra seviyede artık!

Aradığım abone, aç şu telefonu!

4 yorum:

French Oje dedi ki...

aileye ulaşamadığımızda nerde senin telefonun evin telsiz telefonu mu o ne zaman öğreniceksin beeee der merak etmez de kızarız
ama manita cevap vermediğinde
kimle acaba niye açmıyo beni terk mi etti acaba noluyo beni istemiyo mu artık diye ölürüz.. ne acayip.

C3Moi dedi ki...

Bazen istediklerimi görüyorum istemediklerimi görmüyorum.

edie finnerty dedi ki...

ben hem merak ediyorum hem de kızıyorum :)

edie finnerty dedi ki...

ya zaman zaman ben de istediklerimi görüyorum da, aile eşrafın v kankagillerden böle şeyler gelmesi, ziyadesiyle sinirimi bozuyor. telefonu kulaklarına yapıştırasım geliyor.