29 Aralık 2008 Pazartesi

2009'dan beklediklerim

daha önce de dediğim gibi 2008 enfes derecede nahoş geçti. bitmesine 2 gün kaldı. çarşamba gecesi 00.01'de kimileri sevgilisini öperken, kimileri göbek atarken, kimileri de çılgın gibi içki içerken ben derin bir "ohhhhh" çekicem. "ohhhh bee bitti" diyeceğim. bunu bekliyorum işte. bu anı bekliyorum.

şimdi gelelim 2009'dan beklediklerime;

- yeni bir iş istediğimi söylemiş miydim. sanırım söylememiştim ya da söylemiştim ama belirtmeliyim ki 2009'un ilk haftasında yeni bir işe başlıyorum. işte ilk güzel işaret. 2009'un çok daha iyi olacağına dair bir işaret.

-yazdığım hikayelerimi bitirmek, romanı tamamlamak, çocuk kitaplarını resimlemek ve de artık güzel bir yayınevi bularak yayımlanmasını istiyorum.

-hayatımın anlamı, güzel saçlı adamla daha çok vakit geçirmek istiyorum.


aklımda çok şey vardı aslında ama hatırlayamadım şimdi. bakalım ilerleyen zamanlarda gelirse aklıma yazarım gene.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

guzel dilekler hepsi ama en guzeli cocuk kitaplarını resimleme kısmı. ben de hep yapmak istiyorum bunu belkim bi gün yaparım.
ama nolursa olsun guzel seyler de oldu 08 de. 09 bundan daha da güzel olsun inşallah.

ha bi de güzel saçlı günler dilerim :D

edie finnerty dedi ki...

:) dün bir arkadaşım aradı, hikayeleri resimleyecek biriyle tanışmış, en kısa zamanda resimlenicek sonra bugün bir arkadaşım ablası yayınevi sahibi olan biriyle tanıştırdı, hem de çocuk kitapları yayınevi:) bakalım neler olucak :))

evet kötü günler oldu ama güzel günler de oldu tabi 08'de. 09 hepimiz için çok daha güzel olsun :)

güzel saçlı gelsin evet evet :))