28 Kasım 2010 Pazar

ne başlığı yahu, nereye kadar başlık!

yaslı gittim şen geldim, aç koynunu ben geldim blog! şaka lan açma, kalsın bırak kapa. seni napim ben, gider yakışıklı birinin boynunda omzunda ağlarım. şaka lan şaka iyiyim. sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesim, ürkek şaşkın kararsız, duyuyorsun değil mi? bir resmin kalmış bende, tam kafasından yırttım, zaten gözlerini de oymuş, çürük diş ve bıyık yapmıştım. zıtttt noluyor lan! resmen snaps aralıklarım dolmuş anasını seveyim! bi buhran yaptım beynim sulandı. zaten kitap kulubune de gitmedim, böyle bir halsizlik meymenetsizlik. neyse ki canlarım beni anlayışla karşıladı. buradan size kucak dolusu sevgiler romancılar, valla seviyorum sizi.

ne diyodum ben gene ya, bak ne dedim noldu! zaten ne zaman başlasam yazmaya yemin ediyorum mala dönüyorum. konuşamıyorum, konuşamıyorumm diyor ilhan irem. sahi bi ilhan irem vardı ona noldu? bi de yılmaz morgül var ki allah şaşırtmasın diyorum. her twitten sonra 7 yıldız, kesin bişi anlatmaya çalışıyor bize. lassie bize bişi mi anlatmaya çalışıyon gülüm? bak farkettiysen blog anında yonlu gülümlü konuşmaya başladım. yaparım, demiştim di mi halkın arasına inerim diye.

bazıları inanmıyor ama yapıyorum. halkın arasına iniyorum yani. allahım yazıya bak resmen şizopatik. dün bi gastede vardı bloggerlar 4'e ayrılıyormuş. ben de seni 2'ye ayırabilirim yazar arkadaş demek istedim, ama demedim sustum. zira iyi bir insan olmaya karar verdim. blair bandımı çıkarttım, çantayı da dirsekten kırıp takmıyorum. şaka lan hayatta yapmam öle şeyler. duy da inanma! taçsız çıkmam abi. taçsız kral pele!

2 mimim var, canlarım yazacağım. aklımdasınız.

aklımda.

tuttum!

öle bişi vardı di mi? neydi adı heh, lades.

abi hayatta anlamadım o işten gitti. annem canım ya, bin defa anlattı kadın, en sonunda mal mısın diyecek sandım sustu güldü. insanlar bazen gülümseyerek çok şey anlatıyor blog. mesela ben, bi kaş göz yaptım mı, anlarlar. bi göz kısarak bakmam vardır ki, anamgil gözlerini açarak cevap verir. bakışa bakışa anlaşıyoruz ne güzel, ailecek manyağız.

bi de yazıların sonunu bağlayamıyorum böle piç gibi kalıyorlar, bak yine kaldı.

aman sustum yae!

2 yorum:

Ece dedi ki...

lades olayını küçükken ben de zor anlamıştım:)

dün zerenle bir kitapçıda dolanırken, senin de yazının yer aldığı kitabı gösterdi. tebrik ediyorum...

Sevgiler.

edie finnerty dedi ki...

ben hala anlamıyorum :) işin sırrı edie'de 2 kere rafine salak diyorum kendime, duble :) teşekkür ederim bu arada kitap için.