10 Kasım 2010 Çarşamba

kat kat tat varyap 61 kat

selam ben ali ağaoğlu bu da mytowerland. yeni bir hayat. şaka lan ne alisi ne ağası. korkuyorum o reklamdan ben, bi de sinangil çıkmıyor mu, ağa ben konuşamıyorum, sinancım rahat olucaksın kamera karşısında diyo ya o da, allah seni sempatik diyorum.

neyse baktım da son postları hep bi reklama bağlamışım, hayırdır işaallaa niye aceba, sikimsonik föylerden olabilir mi ecaba, olabilir nese, bi reklam var bilmem seyrettiniz mi? reklam da bi cacık yok da cingılı, aman yarebbim! varyap meridiandan bahsediyorum mytowerland benim güzel blogum.

bak ordaaa ne var parlak bişi var, altın gibim bi hayat varrrr!

böle korkunç tiz ve derinden - sessiz ve derinden evet- bir velet sesi şarkıya bir giriyor ki, anam anam varyap değil silent hill.

bi de 61 katlı lan. boru değil. 61 kat.

girdim baktım nedir olayı kaç paradır nerdedir diye sitesine, 1+1 daireler yani minnoşlar 380 ile 750 bin lira arasında! paraya bak anacım! ben bu kadar parayı vericeksem niye kıç içi kadar daireye taşıniim, gider deniz manzaralı ev alırım.

babama söyleriiimmm bak burda ne var!

ben söylim cicim sana, 61 katlı bi towerland my towerland, reklamlar karıştı, silent hill.

o değil de o kızı nerden bulmuşlar nil desem değil demesem değil ben anlamadım.

he bi de maykıl'ın canım allah rahmet eylesin, breaking news'ü dinledim. lan sony olum ne ayaksın lan, o ses maykıla ait değil, tamam adamı mezardan kaldırıp söyletmediniz de, yemeyin bizi o ses maykıla ait diye.

o değil de konudan konuya atladım gene, mytowerland'den girdim maykıl'dan çıktım. çok fena bu halim, aynı babam hık demişim sümük gibi düşmüşüm.

bak ordaaa ne varrrr
61 kat varrrr
350 bin liroya odacıklarr varr
bubama diyeyim
burda firedi varrrr

2 yorum:

SİYAM dedi ki...

bak ordaaa ne var parlak bişi var, altın gibim bi hayat varrrr!

şu sıralar en sevdiğim reklam.. ediecim noli bize reklamlara vurduk kendimizi ((:

edie finnerty dedi ki...

ben sevemedim ya, fredi gibi olmuş. bi de böle kuşlar filan uçuyor alla alla! benim meslek ya ondan siyam!