21 Kasım 2010 Pazar

das kırmızı değil has kırmızı

ben hayır diyorum!

hayır!

hayır!

edie hanım kabul edin yeteneksizsiniz!


selam sana blog!

9 günlük beyram tatilinde kıçı yeni toparlayan bir şahsiyet olarak selam sana ahali!

bakıyorum da 116 olmuş izleyici sayım, alla alla genç osman! 111'den hala ses soluk yok ama bozuluyorum. kömür hazır valla. bakınız 111. izleyicim kış kapıda kömür iyi gider. kış diyince aklıma boza geldi niyeyse. ben hiç sevmem boza. vefa boza'nın oğlu gelse, yollarıma bozalar dökse yine de olmaz bu iş derim! boza dökme iz olur!

neyse abi, bu ne geyik lan! tiskindim kendimden yemin ederim! barsak enfeksiyonu olunca dehidrasyondan beyni kaybettik lan iyi mi! bu arada 28 yaşında disleksi olduğumu düşünüyorum bazen. s'ler z olmuş, z'ler s olmuş filan! h yerine d yazdım mesela az önce! korkuyorum anne!

şaka lan şaka kesin susuz kaldım ondan! bitkiyim ya! ondan yani!

naaptın edie, nerdesin diyecekseniz hemen diyeyim, yeteneksizsiniz boşuna kasmayın programına katılmaya karar verdim. gerçi bundan 3 yıl önce de oryantal stara katılcam tutmayın beni diye tutturmuştum. valla bak! böle bi arkadaş ıvır zıvırında sen ne iş yapıyosun diyen genç arkadaşa dönüp sponsor bulursam oryantal stara katılcam demiştim. ardına bakmadan kaçmıştı, ama gecenin ilerleyen saatlerinde zurna halde hehehe sen ne komiksin diye gelmişti yanıma boyu devrilesice! lafa bak sen ne komiksin! sensin komik! sensin! diye bağırıp hülya koçyiğit koşuşuyla kaçmak istemiştim o an ordan, ama yapmamıştım! aa bak uçan daire diye havayı göstermiştim, salak da saatlerce hani hani diye sormuştu.

neyse blog geyik bi yana, hahah bu lafa da ayrıcana hastayım, evet arkadaşlar güldük eğlendik ama bi mesaj var size vermek istediğimiz! ölün lan! yapmayın bunu artık! şair burda şunu demiş, yazar burda bunu anlatmak istemiş, ressam burda iç dünyasını resmetmiş! hani nerde? ben niye görmüyorum. bakim bence ressam kabız olmuş, sıçamamanın verdiği rahatsızlıkla yapmış bunu! de yürüyün gidin hasta etmeyin adamı! diye bağırmak istiyorum biliyon mu blog! böyle de biliyon ediyon filan derim. fil dişi kulemden arada iner, tedbili kıyafet tabi halkın arasına karışırım. yaparım bunu, soyum osmanlıya dayanır deli ibrahim'e. ayrıca tertip seni çantamın parasıyla döverim, o sikimsonik tablolarına da kaş bıyık çürük diş 3'lemesiyle şahbaz yaparım, ki duyan çok güzel sanar.

evet blog, tertip hortladı. baya hortladı. walking dead! gözünde kurt ayağında toprak, töbe yarabbim! bi aramalar, sormalar filan! davet etmeler oraya buraya! ha bi kere buluştum. gördüğüm ilk dakkada da ohaaa çok kilo almışsın oğlumm tostoparlak olmuşsun dedim. geri kaldı mı, kalmaz çünkü heyvan kendisi, senin de göz kenarların kırışmış dedi. bak bak en hassas noktayı biliyor. ama karşısındaki bendeniz edie finnerty. kazın ayağı öyle olmaz böyle olur dedim, onu da gösterdim. yaparım bilirsin!

bundan böyle herkese liberalles!

ayrıca dostunu yedim seni bekliyorum.
imza
zombi

6 yorum:

zero dedi ki...

kızım sana bayram yaramış:) performans süper:)))

ps: ben o tertibi var yaaaaa! onunla daha fazla görüşürsen aynen seni deee!:))

edie finnerty dedi ki...

zerom, mimini de aldım minnoşum :) yazıcam en kısa zamanda. :) ayrıca seni de yerim bereni de! pembe bereli seni, böyle bi birlik kurucam, komutan sen olucaksın :D

zero dedi ki...

pembe bereliler.. hehe dünyanın en barışçıl birliği olur kesin:))

mimi yazarsın da, ben bu yazıya koptum, sandalyeden düşecektim nerdeyse gülmekten:))

Cadi dedi ki...

hav, hav, hav!

edie finnerty dedi ki...

zerom hahah zaten elinde kepçe ve kitap olucak silah yerine :D

özledim çok :)

cadı, hahah hav hav hav!

Unknown dedi ki...

mimlendin cicim
http://zsehiralti.blogspot.com/2010/11/edebi-mim.html