29 Kasım 2010 Pazartesi

Rabbime sordum wikileaks dedi!

Wikileaks is here, your one and only source into the scandalous lives of the world! And who am I? That's one secret I'll never tell, you know you love me, xoxo wiki edie! Şaka lan şaka edie ben. Ne wikisi, wikiyi RT gördü, hala da eteğindeki taşları döksün bakalım nedir olayı diyor. Sanki gecekuşu yayınladı belgeleri mınasko! Gülüyorum blog valla!

Wikinin belgeleri açıklaması bende çılgın attırdı blog! İşi gücü bıraktım twitterdan takip ediyorum, aha bi twit daha geldi! Bi ekşi bi de cücü zaten, başka da ilgilenen yok! Onlarda olmasa yalnız hissediciim kendimi.

Neyse blog, bekledim wikileaksde tertibin adı geçsin, geçmedi. Dedim belki benim adım geçer o da geçmedi. Site eteklerinde taşları döksün dedim, benimkileri dökmedi demek ki benim bi haltım yokmuş, oh bin şükür! Rabbime sordum wikileaks dedi lan! Neyse sustum.

Dün twitterda twit twit seyrederken kendi çapımda pasta pardon lan geyik yaparken bi karar verdim. Hani dedim ya oryantel star olur yeteneksizsiniz kasmayın olur katılayım dedim ya, dedim sen boşver edie bunları yeteneksizsin kasma zira oraya çıkıp duj beraber o zaman 50 dolar daha diyip rezil rüsva edicek halim yok en iyisi canlı paraya katıliim ben dedim. Evet bunu dedim, niye o kadar şaşırdın blog? Engin Altan Düzyatan sen kalk ben yatam bonuslu paracıklar gayet de güzel bence. Engin Altan zaten başlı başına güzel. İnsan olmadığını düşünüyorum bu nedenle de gidip görmem lazım, olmadı sevinçten sarılır öperim filan. Belki film teklifi filan gelir ne yani olamaz mı? O değil de dün akşam yeteneksizsiniz kasmayın canım kardeşlerimde bi eleman Buruş Li taklidi yaptı sonra da film tekliflerine açığım dedi! Şaka gibi lan! Film tekliflerine açığım.

Aynen böyle, karar verdim canlı kanlı paraya katılcam. Engin Altan benim olacaksın! Şimdi ben bunları yazıyorum ya ister misin gözüme gözüme sokulsun sonra! Yok lan wikiyi takip ede ede iyice manyadım! Hem zaten hepsi dedikodu!

Çok komiksun! Coming soon!

Gülüyorum blog! İşte buna gülüyorum! Neye gülüyon lan manyak diyorsunuz, söyleyeyim hep beraber gülelim!

Şimdi bi kanal açık tv'de, biri çıkmış, astrolog! Eski tanıdıklardan benim. Ki kendisine elbisemi vermiştim hala geri vermedi. Şimdi çıkmış tv'ye ben falcı değilim diyor. E be anacım 2 yıl önce bana fal bakan sen değil miydin? Noldu ki şimdi? Bir başkası kendini ünlü ilan ediyor, gazetelerde boy gösteriyor. Ulan ulan, 2 sene önce? Hayt huyt!? Kesin ben de kara büyü var blog ben söylim sana. Millet depara kalkmış, genç osman nidalarıyla ilerliyor, ben götün götün geri gidiyorum. Tahttan indim resmen!

Neyse, salla şimdi falcıyı filan. Wikileaks yaptığı açıklamalarla dünyayı yerinden oynatıyor! Ah ulan wikileaks de çalışmak vardı, tam bana göre at taşı kuyuya, sonra geç seyret, çıkartmaya uğraşsınlar. Millet coşmuş! Bi de bugün Haydarpaşa yandı blog! Cayır cayır yandı, öle içten yanmalı filan değil lan saçmalama! 4. kat tamamen gitti! Biz naaptık gene seyrettik, bi helikopter gelmedi! Üfleyerek söndürmeye çalıştılar kanımca.

Dizilerin kötü karakterlerini seviyorum blog. Nerde kötü karakter orda ben. Dexter mı diyeceksin, işim olmaz mesaj veren sosyopatla! Sosyopat dediğin keser biçer, mesaj kaygısına son Dexter! Kötüden kastım uyuz böle ukala, görsen beraber çalışsan filan allah belasını versin layn diyeceğin karakterler. Mesela Gregory. Sevmeyen varsa şimdiden laflar hazırladım haberiniz olsun! Hastayım kendisine, çat diye cevabını verir, bi yürü git lan hasta etme adamı senlen mi uğraşıcam yea tavırları, hastasıyımmm diyorum. Sonra Vampire Diaries Damon, allahım sana geliyorum, öyle vampir olsun bin dolar borcum olsun. Lafa bak insanlık dışı, bin dolar borç ne lan edie, saçmalama! Damon Salvatore, sende gözüm var olumm haberin olsun! Sonra Blair, gossiplerin en hası. Zira kendisine kötü karakter denmez ama gıcık. Bildiğin gıcık karı yani. Görsen aynı okulda filan olsan, aynı işte çalışsan her gün 3 posta dövmek istersin. Ama seviyorum zira çat diye söylüyor ne düşünüyorsa. Fringe'de de mesela Olivia'nın ajan ekürisini severdim sonra shapeshifter mıydı neydi onlar ele geçirdi adamı. Var kesin bir manyaklık var ben de, doktora mı gitsem aceba? Şimdilerde bi favorim daha var, çakma gossip girl küççük sırlardaki Ayşegül, hastayım sana! İnanılmaz bir psikopatlık! Çok da güzel oynuyor he! İlk bölümlerini ehuhe diye seyrediyordum şimdi gayet seyrediyorum!

Aman ya blog öyle işte, bak gene toparlayamadım yazının kıçını başını. İdare ediver artık, neetçen.

28 Kasım 2010 Pazar

ne başlığı yahu, nereye kadar başlık!

yaslı gittim şen geldim, aç koynunu ben geldim blog! şaka lan açma, kalsın bırak kapa. seni napim ben, gider yakışıklı birinin boynunda omzunda ağlarım. şaka lan şaka iyiyim. sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesim, ürkek şaşkın kararsız, duyuyorsun değil mi? bir resmin kalmış bende, tam kafasından yırttım, zaten gözlerini de oymuş, çürük diş ve bıyık yapmıştım. zıtttt noluyor lan! resmen snaps aralıklarım dolmuş anasını seveyim! bi buhran yaptım beynim sulandı. zaten kitap kulubune de gitmedim, böyle bir halsizlik meymenetsizlik. neyse ki canlarım beni anlayışla karşıladı. buradan size kucak dolusu sevgiler romancılar, valla seviyorum sizi.

ne diyodum ben gene ya, bak ne dedim noldu! zaten ne zaman başlasam yazmaya yemin ediyorum mala dönüyorum. konuşamıyorum, konuşamıyorumm diyor ilhan irem. sahi bi ilhan irem vardı ona noldu? bi de yılmaz morgül var ki allah şaşırtmasın diyorum. her twitten sonra 7 yıldız, kesin bişi anlatmaya çalışıyor bize. lassie bize bişi mi anlatmaya çalışıyon gülüm? bak farkettiysen blog anında yonlu gülümlü konuşmaya başladım. yaparım, demiştim di mi halkın arasına inerim diye.

bazıları inanmıyor ama yapıyorum. halkın arasına iniyorum yani. allahım yazıya bak resmen şizopatik. dün bi gastede vardı bloggerlar 4'e ayrılıyormuş. ben de seni 2'ye ayırabilirim yazar arkadaş demek istedim, ama demedim sustum. zira iyi bir insan olmaya karar verdim. blair bandımı çıkarttım, çantayı da dirsekten kırıp takmıyorum. şaka lan hayatta yapmam öle şeyler. duy da inanma! taçsız çıkmam abi. taçsız kral pele!

2 mimim var, canlarım yazacağım. aklımdasınız.

aklımda.

tuttum!

öle bişi vardı di mi? neydi adı heh, lades.

abi hayatta anlamadım o işten gitti. annem canım ya, bin defa anlattı kadın, en sonunda mal mısın diyecek sandım sustu güldü. insanlar bazen gülümseyerek çok şey anlatıyor blog. mesela ben, bi kaş göz yaptım mı, anlarlar. bi göz kısarak bakmam vardır ki, anamgil gözlerini açarak cevap verir. bakışa bakışa anlaşıyoruz ne güzel, ailecek manyağız.

bi de yazıların sonunu bağlayamıyorum böle piç gibi kalıyorlar, bak yine kaldı.

aman sustum yae!

24 Kasım 2010 Çarşamba

six feet under

İki metre hayat. İki metre yol, iki metre gün, iki metre toprak.

demiştim iki sene önce.

İki metre, six feet under. Yerin iki metre altı.

Hayat tuhaf.

Ölümlerde tek damla yaş bile akmıyor gözümden bunu anladım bugün.

Dün geceden beri uyksuzum, ama uykum yok.

Oturup yazmazsam eğer, çıkmaz beni boğarlar bunlar dedim.

Ben nasılım peki?

İyi, çok şükür bin şükür.

Sütlü köfteni ve dansını özlüycez be cahit!

Gittin kardeşinden yakın gördüğün biraderinin yanına.

21 Kasım 2010 Pazar

das kırmızı değil has kırmızı

ben hayır diyorum!

hayır!

hayır!

edie hanım kabul edin yeteneksizsiniz!


selam sana blog!

9 günlük beyram tatilinde kıçı yeni toparlayan bir şahsiyet olarak selam sana ahali!

bakıyorum da 116 olmuş izleyici sayım, alla alla genç osman! 111'den hala ses soluk yok ama bozuluyorum. kömür hazır valla. bakınız 111. izleyicim kış kapıda kömür iyi gider. kış diyince aklıma boza geldi niyeyse. ben hiç sevmem boza. vefa boza'nın oğlu gelse, yollarıma bozalar dökse yine de olmaz bu iş derim! boza dökme iz olur!

neyse abi, bu ne geyik lan! tiskindim kendimden yemin ederim! barsak enfeksiyonu olunca dehidrasyondan beyni kaybettik lan iyi mi! bu arada 28 yaşında disleksi olduğumu düşünüyorum bazen. s'ler z olmuş, z'ler s olmuş filan! h yerine d yazdım mesela az önce! korkuyorum anne!

şaka lan şaka kesin susuz kaldım ondan! bitkiyim ya! ondan yani!

naaptın edie, nerdesin diyecekseniz hemen diyeyim, yeteneksizsiniz boşuna kasmayın programına katılmaya karar verdim. gerçi bundan 3 yıl önce de oryantal stara katılcam tutmayın beni diye tutturmuştum. valla bak! böle bi arkadaş ıvır zıvırında sen ne iş yapıyosun diyen genç arkadaşa dönüp sponsor bulursam oryantal stara katılcam demiştim. ardına bakmadan kaçmıştı, ama gecenin ilerleyen saatlerinde zurna halde hehehe sen ne komiksin diye gelmişti yanıma boyu devrilesice! lafa bak sen ne komiksin! sensin komik! sensin! diye bağırıp hülya koçyiğit koşuşuyla kaçmak istemiştim o an ordan, ama yapmamıştım! aa bak uçan daire diye havayı göstermiştim, salak da saatlerce hani hani diye sormuştu.

neyse blog geyik bi yana, hahah bu lafa da ayrıcana hastayım, evet arkadaşlar güldük eğlendik ama bi mesaj var size vermek istediğimiz! ölün lan! yapmayın bunu artık! şair burda şunu demiş, yazar burda bunu anlatmak istemiş, ressam burda iç dünyasını resmetmiş! hani nerde? ben niye görmüyorum. bakim bence ressam kabız olmuş, sıçamamanın verdiği rahatsızlıkla yapmış bunu! de yürüyün gidin hasta etmeyin adamı! diye bağırmak istiyorum biliyon mu blog! böyle de biliyon ediyon filan derim. fil dişi kulemden arada iner, tedbili kıyafet tabi halkın arasına karışırım. yaparım bunu, soyum osmanlıya dayanır deli ibrahim'e. ayrıca tertip seni çantamın parasıyla döverim, o sikimsonik tablolarına da kaş bıyık çürük diş 3'lemesiyle şahbaz yaparım, ki duyan çok güzel sanar.

evet blog, tertip hortladı. baya hortladı. walking dead! gözünde kurt ayağında toprak, töbe yarabbim! bi aramalar, sormalar filan! davet etmeler oraya buraya! ha bi kere buluştum. gördüğüm ilk dakkada da ohaaa çok kilo almışsın oğlumm tostoparlak olmuşsun dedim. geri kaldı mı, kalmaz çünkü heyvan kendisi, senin de göz kenarların kırışmış dedi. bak bak en hassas noktayı biliyor. ama karşısındaki bendeniz edie finnerty. kazın ayağı öyle olmaz böyle olur dedim, onu da gösterdim. yaparım bilirsin!

bundan böyle herkese liberalles!

ayrıca dostunu yedim seni bekliyorum.
imza
zombi

10 Kasım 2010 Çarşamba

kat kat tat varyap 61 kat

selam ben ali ağaoğlu bu da mytowerland. yeni bir hayat. şaka lan ne alisi ne ağası. korkuyorum o reklamdan ben, bi de sinangil çıkmıyor mu, ağa ben konuşamıyorum, sinancım rahat olucaksın kamera karşısında diyo ya o da, allah seni sempatik diyorum.

neyse baktım da son postları hep bi reklama bağlamışım, hayırdır işaallaa niye aceba, sikimsonik föylerden olabilir mi ecaba, olabilir nese, bi reklam var bilmem seyrettiniz mi? reklam da bi cacık yok da cingılı, aman yarebbim! varyap meridiandan bahsediyorum mytowerland benim güzel blogum.

bak ordaaa ne var parlak bişi var, altın gibim bi hayat varrrr!

böle korkunç tiz ve derinden - sessiz ve derinden evet- bir velet sesi şarkıya bir giriyor ki, anam anam varyap değil silent hill.

bi de 61 katlı lan. boru değil. 61 kat.

girdim baktım nedir olayı kaç paradır nerdedir diye sitesine, 1+1 daireler yani minnoşlar 380 ile 750 bin lira arasında! paraya bak anacım! ben bu kadar parayı vericeksem niye kıç içi kadar daireye taşıniim, gider deniz manzaralı ev alırım.

babama söyleriiimmm bak burda ne var!

ben söylim cicim sana, 61 katlı bi towerland my towerland, reklamlar karıştı, silent hill.

o değil de o kızı nerden bulmuşlar nil desem değil demesem değil ben anlamadım.

he bi de maykıl'ın canım allah rahmet eylesin, breaking news'ü dinledim. lan sony olum ne ayaksın lan, o ses maykıla ait değil, tamam adamı mezardan kaldırıp söyletmediniz de, yemeyin bizi o ses maykıla ait diye.

o değil de konudan konuya atladım gene, mytowerland'den girdim maykıl'dan çıktım. çok fena bu halim, aynı babam hık demişim sümük gibi düşmüşüm.

bak ordaaa ne varrrr
61 kat varrrr
350 bin liroya odacıklarr varr
bubama diyeyim
burda firedi varrrr

6 Kasım 2010 Cumartesi

aman avcı

son birkaç aydır keyifsiz olduğum zamanlarda hep bu şarkıyı dinliyorum. niye bu şarkıyı dinliyorum onu da anlamıyorum, hayır yani bunca güzel şarkı dururken aman avcı da neyin nesi?!

3 Kasım 2010 Çarşamba

sözünün eri, edie finnerty


pek muhterem ve pek muhteşem blog, bildiğin üzere 110. izleyiciye bir torba kömür armağan edeceğimi söylemiştim. 110 olmuşum. ama sanırsam 110. izleyicim yabancı. ama olsun yabancı türk fark etmez arkadaşım hepimiz kardeşiz.

evet canım 110. izleyicim, adres bilgilerini verirsen kömürün kapında :)