17 Haziran 2009 Çarşamba

Stuck in a moment

Bugünlerde çok yalnız hissediyorum be blog! Öyle böyle değil!

Tarifi mümkün olmayan acaip bir şey var içimde, böyle sıkıntıyla karışık melanet bir duygu. Ne olduğunu tam anlayamıyorum. Sigarayı da bırakamadım zaten, bir ara ne güzel bırakmaya çalışıyordum. Bir ana kitlenmiş orada kalmışım gibi. Hani U2'nun bir şarkısı vardır bilir misiniz bilmem, Stuck in a moment, bir ana kitlenip kalmıştır, bir şeylerin peşinden koşmak ister, yarın daha güzel olacak diyemez çünkü takılıp kalmıştır oraya, kaçamaz bir yere, işte aynen öyle bir şey.
Takılıp kaldım zamanın bir köşesinde çekip kurtaramıyorum kendimi. Önümde çok önemli bir yol var, seçmem gereken çok önemli bir yol ama ben öyle takılıp kaldım ki çıkamıyorum, önümü de göremiyorum hal böyle olunca.

Bilemiyorum blog! Çok sevimsizim bugünlerde, şu halet-i ruhiye bir kalksa üzerimden. Bir silkelenip kendime gelebilsem, bir çıkabilsem takıldığım saçma zamandan, bir kurtulabilsem aklımdaki aptal düşüncelerden! Bunları istiyorum işte!

Yeni bir şeyler gerek bana!

4 yorum:

absalom dedi ki...

kesinlikle yeni bişeyler gerek edie...

en kısa zamanda o momentten çıkmanı diliyorum.
çabuk çık olur mu?

edie finnerty dedi ki...

çıkmam gerek absolum, bişeyler gerek bana!

off!

Adsız dedi ki...

iyi de bataklık misalidir bu mod, çırpındıkça daha derine daha derine.
fazla kafayı kendine takmamayı ve bol bol alkol almayı öneriyorum ben.ama dediğimi de yapma yaptığımı da yapma, zira kılavuzun şu an bir karga :)

edie finnerty dedi ki...

:))
kargalar pek sever beni, penceremden ayrılmıyorlar çünkü. ne yapmam gerektiğini bi bilsem zaten!