9 Haziran 2009 Salı

kırmak ya da kırılmak, işte bütün mesele bu!

Bu aralar eski ilişkilerimi sorguluyorken buluyorum kendimi, B.'ye şöyle yapmıştım, B. de bana böyle demişti, T. özünde çok iyiydi ama bir eksik vardı, B. beni kırmıştı ben de B.'yi kırmıştım, T.'yi kırmış mıydım yok kırmamıştım ama ya kırmışsam, sorabilir miydim sorardım tabi, açardım telefonu "Pinokyo kırdım mı bebeem seni biz beraberken, bak doğru söyle, ölümü gör" diyebilir miydim, benim gibi biri diyebilirdi, peki ya Ç. boşunaydı Ç. için emekler, kendisi de ayyaşın teki olmuş zaten, bir halt olmaz ondan. Ya S. o apayrı hikaye, 5 beden büyük bana, içkisi, kumarı, karısı, kızı bütün kötü huylar mevcut adamda, bir de sorumsuz, umursamaz. Salla gitsin S.'yi. Ya E. benim tertip, hah işte orda dur bakalım, o başka. O kaynar su, 1000 derece, ben ya ben, çay bardağı. Yıllarca kendime çay bardağı olduğumu itiraf edememiş, alter egomu geç, egom da legom da çay bardağı biri. En başlarda yok ben onu kırarım demiştim, E.'yi tertibi yani, salak kafa anlamışım işte o zamandan ters yaptırım olmuş onun beni kıracağını anlamışım ama ben onu kırarım manyağın tekiyim uğraşır mı adam demişim, peki ya sonuç, çizilmiş kalp, ezilmiş bünye.

Bugün T. ile konuştuk Pinokyo ile yani, Pinokyo derdim kendisine zira incecik zapzarif bir insandı, o soruyu sordum kendisine, "kaç yıl önceydi" dedim önce, baktım konuya girdi, "deneriz belki yine" dedi, ardından an bu andır sor rahatla dedim kendime ve sordum; "Pinokyocum, bana bi soru sormam lazım, biz beraberken ben seni kırdım mı çok?"

Yazdı, yazdı sonra sildi aha dedim edie kızım tosladın adam sayacak sana, ardından aylarca ağladım, kahroldum, kararttın hayatımı, travmalar yaşadım, terapist terapist dolaştım, her gece başkalarında aradım seni diyecek, ben de kırdım gül gibi adamı, insan değilim ben, çok kötüyüm diye düşünürken, "yok be hayatım, sen kırmadın ama başkaları çok kırdı" yazdı.

Şimdi düşünüyorum da kırmak ya da kırılmak işte bütün mesele bu!

Ya kıracaksın ya da kırılacaksın!

Yok mu bir orta yolu? Vardır elbet, bulunur!

Elbet bir gün bulunur!

13 yorum:

SİYAM dedi ki...

Ç.lerden bi cacık olmaz. bizzat test edildi onaylandı:))

var bir orta yolu muhakkak ama bizde iş bitiyo edie. çok akıllı olmamız gerek.

SİYAM dedi ki...

sürekli kıracaksın o zaman el üstünde tutulursun. ne istediklerinden bir haber çünkü bu tipler. kırmak ve hep kırmak işte bütün cevap bu :))

absalom dedi ki...

siyam aynen öle :)
canına okuyacaksın en kıymetli sen olursun :)

edie yalnız ben de oturup düşüneyim ben kimi kırdım diye aceba...
gerçi ben arayıp soramam...küfür eder kapatırlar en iyi ihtimalle...

arkadaş kalamıyorum ben bi türlü...
kalmalı mıyım?
o da tartışılır tabi.
bilemedim bak şimdi :)

edie finnerty dedi ki...

Ç.'ler ömür törpüsü, cidden ömrümü yemişti adam ya, orta yolu bulamadım gitti işte siyam, ya çok ketum oldum kırdım, ya da çok verici oldum kırıldım.

kırarım kırmasına da karmadan korkuyorum, sonra earl gibi dolaş dur, ben sana bunu yaptıydım gel sana şunu ayarlayayım da karmam düzelsin filan. yok bana zor gelir o iş :))

absalom dedi ki...

katılıyorum Ç lere :))

edie finnerty dedi ki...

sordum valla, dedim pinokyo doğru söyle bana, kırdım mı seni dedim. yok be gülüm dedi, ben de aylarca harap ettiydim kendimi he, kırdım adamı vah ne vicdansızım, onlar beni kırınca böyle mi oluyor diye.

absolum sen de aç telefon sor, küfür ederse sen de edersin :))

SİYAM dedi ki...

ben bu zamana kadar hep kırdım en kıymetli oldum. o şerefsiz Ç. varya boynu altında kalacası ç. illallah dedirtti bana.:)

aynen senin dediğin gibi edie bir iyi davrandım bir kötü davrandım. yok anacım işlemedi bu denyoya.orta yol yok bunlarda.hiç bir yol yok aslında ama verdi allah cezamı al çek dedi. bende 4 yıl çektim. :((

şimdi önüme çıkana allah sabır versin.

SİYAM dedi ki...

absalomum sakın arkadaş kalma en gereksiz olay yani bence.

edie finnerty dedi ki...

erkek değil misiniz hepiniz aynısınız demek istiyorum Türkan Şoray bakışlarıyla, dudaklarım da titrek bu arada :)

ama öyle hepsi aynı geliyor bana artık. siyam, 4 yıl iyi çekmişsin!

bende de bi tertip var şimdi bakalım nolcak, absolum gitmiş çeşme'ye tertip, kafasını sürte sürte boyuyordur duvarı :)))

SİYAM dedi ki...

hayatımdaki ilk ve son salaklık onu 4 yıl çekmek. bu kadar diyim sana yani. eski siyam geri döndü ama.

içimdeki uyuyan yılanı uyandırdılar yapcak bişey yok artık. :)

edie finnerty dedi ki...

dönüşüm muhteşem olacak diyorsun yani:)
kim tutar be siyamcım seni :)

Unknown dedi ki...

alanis morissette'ten unsent parçasını hatırlattı bu bana :)

edie finnerty dedi ki...

beyazcım evet biraz ona benziyor :)