18 Haziran 2009 Perşembe

Korkuyorum!

Bizim ofisde yeni biri başladı geçen gün. Biraz eserikli bir tip, ilk gördüğüm anda anladım "aha var bunda bi numaralar" dedim. Sonra konuşmaya başladı filan allam bi tuhaf, kurduğu cümleler bi tuhaf anlattıkları bi tuhaf. Bizim masaya gelip durup dururken "geçen gün kuş sıçtı" dedi bekledik kesin bi yere bağlayacak konuyu diye ama yok o kadar bi yere bağlamadı kuş sıçtı haha dedi sonra gitti yerine oturdu. Arada kendi kendine konuşuyor filan. Ya tamam hayıflamıyorum ama kızı gördükçe ciddi ciddi korkmaya başladım. Arada bi kendime "edie kızım titreyecek misin sallanacak yuvarlanacak mısın bilemem ama kendine gel yoksa büyüyünce böyle olabilirsin" diyorum. Neden bunları diyorum ben de bilmiyorum ama bu kız ben de ciddi ciddi bi korku yarattı. Ya ben de büyüyünce böyle olursam diye.

Bir an önce eski flörtöz ruh halime geri dönmem gerek. Neşeli halime.

Ya ben de öyle olursam be blog! Valla korkuyorum!

6 yorum:

zero dedi ki...

Gördüm, biliyorum ve tanıyorum. Ve sonucu açıklıyorum: sen hayatta bunun gibi olamazsın edieciğim:) İmkansız, imposible ve daha ne kadar olumsuzluk kipi varsa hepsinden!
Benim tanıdığım Edie'nin bu Bayan Eserek'le hayattaki tek ortak noktası ancak kedi sevdası olabilir ki ben Eserek'in kedisinin de kedi olduğundan şüphe etmeye başladım doğrusu:))

edie finnerty dedi ki...

ya arada kendi kendine konuşuyor ya hani zerocum ve hani ben de arada konuşurum ya :( acaba diyorum yavaş yavaş ya ben de böyle olursam :))

ama olmam ya di mi yok olmam :))

ofise renk geldi ya hahah :))

yan masadan mailleşmek de güzelmiş :)))

o kediden ben de şüpheliyim bu arada!

zeynep dedi ki...

Kızı tanımadım ve tanımasam da olur aslında :) ama geçen gece anlattıklarınız kadarıyla bence de kesinlikle onun gibi olamazsın!! İmkan yok. Belli ki Bayan Eserek'in dna'sı biraz 'farklı'...

Şimdi senin kedi yorumunu da hafif anlamaya başladım, ama yine de görüştüğümüzde bir açıklarsınız.

Gerçekten Avrupa Yakası solda sıfır kaldı...

absalom dedi ki...

eheheh :)
ben severim öle tipleri edie...
ilginç olurlar...

sana çok malzeme çıkacak gibi arkadaştan :))

edie finnerty dedi ki...

çok farklı zeynepcim, bu dünyadan olmadığına karar verdik arkadaşın. hadi ben de arada ben uzaylıyım diyorum ama yok bu beni geçti!

avrupa yakasını geçer burası ya!

anlatacak çok şey var yine canım:))
görüşünce eğleneceğiz çok :))

edie finnerty dedi ki...

absolum bu çok tuhaf ama ya, öyle böyle değil! anlamlandırmaya çalışıyoruz ama yok bakıyoruz öyle sadece!

haa malzeme konusuna gelince, bol malzeme çıkacak bana :))