11 Haziran 2009 Perşembe

Karga kahvaltısını yapmadan konser verirmiş!



Bu kargalar var ya bu kargalar yemin ederim manyak hayvanlar. Manyak olduklarını biliyordum ama bu kadarını beklemezdim, şaştım kaldım. Bu sabah saat 4 buçuk gibi bir kahkaha bombardımanıyla uyandım, bir çığlık, bir kavga gürültü, kızılca kıyamet amanın o biçim. Sanki Cem Yılmaz gelmiş de bizim arka bahçede stand up yapıyor, millet kopup duruyor. Allam allam nası bi kahkaha ama Nuri Alço kahkahası böyle. Bir de arada çığlıklar var ki sorma gitsin, ulan dedim parti mi var bizim burada bi yerde, hayır varsa bağırıp çağırcam susun be ahlaksızlar, bu ne kendini bilmezlik diye. Kalktım camdan baktım yok bişey ortada, ee peki bu kahkaha tufanı bu manyak çığlıklar ne? Kargalar, yeminlen kargalar. Nasıl kahkaha atıyorlar var ya. İnanamazsınız sayın blog okuyucuları, öyle böyle değil. Sabah 4 ulan hasta mısınız kardeşim, sıfatınıza tüküreyim. Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok uyuyamıyorum, bir kah kah sormayın gitsin, kalktım gene sinirlendim, gözüm dönmüş kışt mışt yapacağım. Benim kalktığımı sezdiler mi naaptılar bilmiyorum ama tüymüşler. Pislikler!

Çığlıkları atan da martılarmış! Nası bi çığlık ama var ya, sanki Brad Pitt'i filan gördüler! Viyaa viyaa bağırıp duruyorlar. Bu kuş alemi manyak, yeminlen manyak. Karganın manyak olduğunu bilirdim ama martıya hiç yakıştıramadım.

Martının da tipe bak! Allam ya, tavuk kadar kuş resmen! Şebelek :)

4 yorum:

absalom dedi ki...

edie bide onlar bi kaç yüzyıl yaşarlar...
ben bazen bozuk atacak oluyorum kargalara...
biri dile gelir...
ulan ben kurtuluş savaşınızı yukardan seyrettim sen kim oluyosun sümüklü bebe bana bozuk atıyosun diyecekmiş gibi gelir :))

susarım.

edie finnerty dedi ki...

yapma aman kafanı filan gagalar sonra. geçen gün okudum bi de baya akıllıymış bu kargalar aslında, kuş beyinli diyoruz ama. ya bu arada ofise geldim hala kuş sesleri duyuyorum.

kuşşş seslerii ovalaraa yayılırr :)

absalom dedi ki...

ahahah :)
sabaha kadar kuş sesleri yankılandı benim de beynimde :)

geçer heraqlde :)

edie finnerty dedi ki...

hahah
bak buydu kahkaha hahaha
hala cik cik ötüyorlar burda, sanki kırda yaşıyorum!