29 Kasım 2011 Salı

351 = üç beş bir

351. post

3 5 1 = üç beş bir.

Beş üç sekiz

Sol kanat, sağ kanat. Sağ frontal lob, sol kaburga.

Blog yazmanın, tutmanın ya da ne bileyim blogun en güzel tarafı insanın daha önce neler yazdığını, nasıl yazdığını, yazdığı anda hangi gaflet ve dalalet içinde olduğunu, hissiyatını, neyin içinde olduğunu görmesi.

Ben bazen, zaman zaman, geçmişi seven, geçmişte yaşayan biri olarak, neler yazmışım, nasıl yazmışım, neler zırvalamışım diye açar okurum eskileri. Dün gece ya da bu sabah artık sen ne dersen de, açtım okudum neler yazmışım, neymişim, ne olmuşum diye. O varmış, bu varmış, şu varmış, bir varmış, bir yokmuş, kızmışım, kızgınmışım, üzülmüşüm, üzgünmüşüm, gülmüşüm, gülüşmüşüm, daha neler neler, olaylar olaylar. (Yazar burda içmail abi'yi andı, selam çaktı, sol kroşe, sağ kroşe, kornişon turşusu, olsa da yesek)

Turşu limonla mı yapılır yoksa sirkeyle mi? Ben bilmem, ama yerim. Ne diyordum heh eskiden yazdıklarım, neler yazmışım neler, ama şimdi allah var güzel yazmışım, fena değilmiş yani, ne olduysa sonradan olmuş zaten. Bir bana dokunmayan yılancık, aman salla gitsincilik, boşver niye yazayımcılık vuku bulmuş.

Bu post 351. post. Post, host, yazı işte. Karalama, zırvalama, falan filan, feşmekan.

Kasım bitti, iyi ki bitti. Hiç sevmem ben kasımı, kasım kasım kasar beni. Bayar, yorar, sıkar, bunaltır.

Şimdi aralık. Kapı aralık. Aç kapıyı bezirganbaşı.

2 yorum:

ksp dedi ki...

sanrılayan insan sayısı arttıkça seviniyorum. iyi yerlere geleceğiz.

edie finnerty dedi ki...

devrim yakındır.