4 Şubat 2011 Cuma

yok artık!

evet bilog yok artık! hatta yuh ve hatta oha, ve de hatta hatta çüş! bir insan bu kadan mı saldım çayıra mevlam sen kayır ulu manitucu olur layn bilog! oluyor ama işte, bakınız bizzat ben, mesela ben.

bir yaymak ki, ben var konuşamamak bilog. ocak ayı geldi geçti, oturup yazmadım, niye canım istemedi, niye eman yae dedim. hep diyorum emannn ya diye. ama dememek lazım!

yok artık! kekini kabarrtık, adını dankek koyduk filan yok öle bişi arkaaadaşımm. bu bildiğin tembellik!

kış uykusuna yattım gelicem gibim, bana dokunmayan yılanlar yüz yıl yaşasın gibim. ben bilemedim, adını sen koy, ne olsun adı? feriha olabilir mi estaban? bence gayet uydu, adını feriha koydum bilog. hayır senin adını değil bilog, senin bi adın yok, harbi lan bak şimdi geldi aklıma bu bilogun adı yok. adsız kahraman olsun, ya da bilemedim atsız kahraman. ne bilim ben feriha olmasın da! hele hele fatmagül aman hiç olmasın! aklıma gelmişken fatmagül ağlamasın, yapmayın fatmagüle yapmayın. bi tek sana hastayım be abisi. güzel abisi.

abisi diyenden korkarım ben arkadaş. naber abisi, ıyk korkunç. ablası, teyzesi, annesi de olabilir. duble korkunç. behzat komserime havale ediyorum onları, burdan senaristine de selamı çakıyorum, talibim sana!

üşenmek üşümekten gelir bilog, öyle değilse bile ben kendimi kandırdım, mümkünse öyle değil yanlış biliyorsun gibi apır sapır şeylerle gelmeyin bana. evet bana bunlarla gelme, neyle gelim dersen, ne bilim ben!

ifw başlamış, dita gelmiş bilog. gelsin hoşgelsin de, bana mı geldin, gelseydi bize ben bi kısır yapaydım ona. o partilerde ben yokum ya, acayip sıkıcıdır ortam kesin bilog.

2011 çok hareketli bilog! takip edemiyorum!

o değil de blog, firdevs'in dönüşü muhteşem olmuş! bi de güzellik geçici filan dedi ya, merak ediyorum da onunki niye geçmiyo layn.

emann neyse bilog! böyle işte!

2 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

şubat ayında bol bol yazı bekleriz!

edie finnerty dedi ki...

yazcam mia, bak seda sayan fituring kuşum aydın gibi yazıyorum :D